Kwaliteit

In onze praktijk werken fysiotherapeuten met verschillende specialisaties nauw samen. Met altijd één gezamenlijk doel voor ogen: het bieden van de best mogelijke kwalitatieve zorg en een behandeling die bij u past. Onze fysiotherapeuten zijn allemaal BIG-geregistreerd (zie www.bigregister.nl) en opgenomen in het kwaliteitsregister (www.defysiotherapeut.com).

Daarnaast zijn wij aangesloten bij;
» Het KNGF (Kon. Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) www.kngf.nl
» de NVMT (Ned. Vereniging voor Manuele Therapie) www.nvmt.nl
» de NVFL (Ned. Vereniging voor Fysiotherapie en Lymfologie) www.nvfl.nl
» Claudicationet (www.claudicationet.nl)
» Netwerk Orthopedie www.netwerk-orthopedie.nl
» Netwerk oncologische zorg www.netwerkoncologischezorg.nl
» CVA Netwerk Alkmaar www.cvanetwerkalkmaar.nl

Wij zijn aangesloten bij het Netwerk Orthopedie. Hierin werken wij nauw samen met de orthopedisch chirurgen van het MCA. Samen hebben wij als doelstelling de behandeling van de totale heupprothese, knieprothese en voorste kruisband reconstructie te optimaliseren.
Op www.netwerk-orthopedie.nl kunt u meer informatie vinden over het netwerk.

Zie onderstaand filmpje voor meer informatie

Netwerk Orthopedie - animatie-DEF from Judith Pronk on Vimeo.

ClaudicatioNet
ClaudicatioNet is een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, oefen- en fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt. ClaudicatioNet streeft naar transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer arterieel vaatlijden in Nederland.
In onze praktijk zijn Joep Gökemeijer en Edith Corts aangesloten bij het netwerk.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website www.claudicationet.nl

Netwerk Oncologische Zorg
In het Netwerk Oncologische Zorg van Noord-Kennemerland en kop van Noord-Holland werken gespecialiseerde fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, case managers, oncologisch verpleegkundigen en specialisten nauw samen om de patiënten de best mogelijke zorg te geven. Iedere zorgverlener binnen het netwerk heeft zich gespecialiseerd in oncologische problematiek.
In onze praktijk is Edith Corts gespecialiseerd in de behandeling van oncologische patiënten en aangesloten bij het netwerk.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website www.netwerkoncologischezorg.nl

CVA Netwerk Alkmaar
In het CVA netwerk werken eerstelijns behandelaars (fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten) samen om optimale zorg te verlenen aan patiënten die de gevolgen ondervinden na het doormaken van een CVA. Alle behandelaars hebben specifieke opleidingen gevolgd en gaan naar netwerkbijeenkomsten om CVA patiënten kwalitatief goede zorg te kunnen leveren en zijn op de hoogte van de laatste vakkennis.
In onze praktijk is Romy Hageman aangesloten bij het netwerk.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website www.cvanetwerkalkmaar.nl