Joep Gökemeijer

Sportfysiotherapeut (I.A.S.), Orthopedisch Manueel Therapeut
Sinds 1996 ben ik werkzaam als fysiotherapeut nadat ik de opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam heb afgerond. De eerste vier jaar in zuid Duitsland en vanaf 2001 in mijn eigen praktijk in Purmerend.
In 2011 heb ik samen met Edith Corts FysioXpert opgezet, waar ik sindsdien met veel plezier werk.

De orthopedische kant van de fysiotherapie (alles wat met botten, gewrichten, spieren, pezen en banden te maken heeft) interesseert mij mateloos. Vandaar dat ik mij gespecialiseerd heb in de sportfysiotherapie en de orthopedische manuele therapie.

Dagelijks werk ik met allerlei sporters uit verschillende disciplines. Na jaren fysiotherapeut van het STAP atletiek team te zijn geweest, ben ik sinds 2015 fysiotherapeut van de Terriërs hockey dames 1.

Als manueel therapeut ben ik aangesloten bij het rugnetwerk Noord Holland, vandaar dat ik veel rug-, nek en schouderklachten behandel. Tevens ben ik aangesloten bij claudicationet voor looptraining bij claudicatiopatiënten

Aandachtspunten:
- sportfysiotherapie
- manuele therapie
- post operative revalidatie
- rug / nek / schouder / bekken / knie / enkel klachten
- claudicatio behandeling

 

Edith Corts

Fysiotherapeute, Oedeemfysiotherapeute
Sinds 1994 ben ik werkzaam als fysiotherapeute nadat ik de opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam heb afgerond. Sinds 1998 ben ik in Heiloo werkzaam als praktijkeigenaar. Na 13 jaar samen met 1 collega gewerkt te hebben in een kleine praktijk heb ik in 2011 samen met Joep Gökemeijer de praktijk FysioXpert neergezet. Na een grondige verbouwing en uitbreiding van de vorige praktijkruimte hebben we een prachtige lichte praktijk gecreëerd met oefenzaal en 3 behandelruimtes. Met veel plezier werk ik samen met mijn collega’s. Klantvriendelijkheid, doelgerichtheid en kwaliteit zijn voor mij sleutelwoorden in mijn behandelingen.
Naast algemeen fysiotherapeute ben ik geregistreerd oedeem fysiotherapeute en claudicatio fysiotherapeute (patiënten met 'etalagebenen' worden hierin doelgericht en actief behandeld). Er wordt hierbij nauw samengewerkt met vaatspecialisten. Tevens begeleid ik oncologische patiënten tijdens en na chemotherapie in speciale oefengroepen.

Aandachtspunten:
- manuele therapie volgens Marsman
- oedeem fysiotherapie
- oncologie
- claudicatio behandelingen
- fascia behandelingen
- medical taping
- medische trainingen

 

Roy van Soest

Fysiotherapeut
In juni 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik er bewust voor gekozen het verdiepingsprogramma 'fysiotherapie in de sport' te volgen vanwege mijn affiniteit met sport gerelateerde klachten. Ook heb ik tijdens mijn studie stage gelopen op diverse afdelingen van het Gemini Ziekenhuis te Den Helder. Hierdoor heb ik veel soorten blessures, klachtenbeelden en revalidatie processen meegemaakt. Tijdens mijn opleiding heb ik dus veel verschillende takken van het vak mogen leren kennen. Na mijn studie ben ik tijdelijk werkzaam geweest bij betaald voetbal club SC Telstar.
Sinds maart 2014 ben ik werkzaam bij FysioXpert.
In 2017 heb ik de opleiding dry needling gevolgd.

Aandachtspunten:
- allround
- veldtraining bij sportblessures
- VKB-revalidatie
- orthopedische klachten/revalidatie
- medical taping
- dry needling

 

Romy Hageman

Fysiotherapeute
In Juli 2016 heb ik mijn diploma fysiotherapie gehaald aan de Hogeschool Leiden. Na mijn opleiding kon ik meteen beginnen bij FysioXpert. Ik vind alle facetten van de fysiotherapie ontzettend interessant: van overbelastingsklachten tot aan het helpen revalideren van mensen die een CVA (beroerte) hebben gehad. Ik heb mij ook aangesloten bij het netwerk CVA Alkmaar e.o. en heb de benodigde opleidingen hiervoor gevolgd.
Ik vind het erg belangrijk om samen met patiënten te werken aan hun herstel. Graag geef ik mensen handvaten om zelf te kunnen werken aan hun herstel; door middel van oefeningen, aanpassingen in hun dagelijkse leven/werk of het vinden van ontspanning.

Aandachtspunten:
- CVA revalidatie
- medical taping
- medische trainingen
- overbelastingsklachten
- ontspanningstherapie

 

Adresgegevens
Bergeonstraat 32
1851KB Heiloo

Indien u zelf (tijdelijk) niet in staat bent de praktijk te bezoeken, komt onze fysiotherapeut bij u thuis voor de behandeling.