Slide
FysioXpert

Kwaliteit

In onze praktijk werken fysiotherapeuten met verschillende specialisaties nauw samen. Met altijd één gezamenlijk doel voor ogen: het bieden van de best mogelijke kwalitatieve zorg en een behandeling die bij u past. Onze fysiotherapeuten zijn allemaal BIG-geregistreerd (zie www.bigregister.nl) en opgenomen in het kwaliteitsregister (www.defysiotherapeut.com).

Daarnaast zijn wij aangesloten bij
Aangesloten bij

Chronisch Zorgnet

Chronisch Zorgnet is hét landelijke netwerk van bijna 3000 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met chronische aandoeningen.

Onze praktijk richt zich binnen dit netwerk op mensen met claudicatio intermittens (ook wel perifeer arterieel vaatlijden of ‘etalagebenen’ genoemd).

Edith Corts en Wolfgang Höberth zijn gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van claudicatio patiënten. Zij werken nauw samen met huisarts en specialist zodat ze optimale zorg kunnen leveren.

Aangesloten bij

Beweegzorg Noord West

Beweegzorg Noord West (BNW) is het aanspreekpunt voor ziekenhuizen en huisartsenorganisaties in de regio. BNW zet herkenbare en uniforme zorgpaden en netwerken op en ondersteunt en ontzorgt praktijken.

Onder BNW vallen de volgende netwerken: Netwerk Artrose, Netwerk Oncologie en Netwerk Sport. FysioXpert is bij al deze netwerken aangesloten.

Op www.bnw.nl kunt u meer informatie over BNW vinden.

Aangesloten bij

Netwerk Artrose

In het Netwerk Artrose werken orthopedisch chirurgen van de Noordwest Ziekenhuisgroep en de aangesloten fysiotherapeuten samen om de behandeling van knie- en heupartrose te optimaliseren. Daarbij bieden zij u heldere informatie over de diagnose artrose en een duidelijke aanpak en behandeling waarbij u als patiënt centraal staat.

Voldoende bewegen en thuis oefenen zijn een cruciaal onderdeel van de behandeling van artrose. De oefeningen zijn opgesteld en voor u geselecteerd met READE, het centrum voor revalidatiegeneeskunde en reumatologie in Amsterdam. Met deze oefeningen worden goede resultaten behaald – minder pijn en verbetering van het dagelijkse bewegen – door patiënten met een milde maar ook met een ernstige vorm van artrose.

Op www.netwerkartrose.bnw.nl kunt u meer informatie vinden over dit netwerk

Aangesloten bij

Netwerk Sport

Het Netwerk Sport is een netwerk van huisartsen, fysiotherapeuten, sportartsen en orthopedisch chirurgen die samen de meest effectieve behandeling van blessures nastreven. Daarbij bieden zij u heldere informatie over uw behandeling en een duidelijke werkwijze waarbij u als patiënt centraal staat. Roy van Soest en Joep Gökemeijer zijn aangesloten bij dit netwerk.

Aangesloten bij

Netwerk Oncologie

In het Netwerk Oncologie werken gespecialiseerde fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, casemanagers, oncologisch verpleegkundigen en specialisten nauw samen om oncologische patiënten de best mogelijke zorg te geven. Iedere zorgverlener binnen het netwerk heeft zich gespecialiseerd in oncologische problematiek.

In onze praktijk is Edith Corts gespecialiseerd in de behandeling van oncologische patiënten en aangesloten bij dit netwerk.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.netwerkoncologie.bnw.nl

Aangesloten bij

Parkinson net

ParkinsonNet is een landelijk netwerk met ruim 3.400 zorgverleners gespecialiseerd in Parkinson.

Dit netwerk vergoot de expertise van de van zorgverleners, verbetert de samenwerking tussen verschillende zorgdisciplines en zorgt ervoor de dat mens met Parkinson centraal gesteld wordt. Op deze manier faciliteert ParkinsonNet een optimaal netwerk van Parkinsonspecialisten met als doel de best mogelijke zorg en kwaliteit van leven voor iedereen met de ziekte van Parkinson, of een atypisch Parkinsonisme.

Bij Fysioxpert is Wolfgang Höberth aangesloten bij het Parkinson Netwerk. Op www.parkinsonnet.nl kunt u meer informatie opzoeken.

Aangesloten bij

CVA Netwerk Alkmaar

In het CVA Netwerk Alkmaar werken eerstelijns behandelaars (fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten) samen om optimale zorg te verlenen aan patiënten die de gevolgen ondervinden na het doormaken van een CVA. Alle behandelaars hebben specifieke opleidingen gevolgd en gaan naar netwerkbijeenkomsten om CVA patiënten kwalitatief goede zorg te kunnen leveren en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
In onze praktijk is Matthea Brouwer aangesloten bij het CVA Netwerk Alkmaar.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website www.cvanetwerkalkmaar.nl

Kom langs

Maak een afspraak

Heeft u lichamelijke klachten of een blessure die u beperkt in uw dagelijkse leven? Maak een afspraak om van uw klachten af te komen! We ontvangen u graag in onze praktijk.

Neem contact op