Slide
Specialisatie

Sportfysiotherapie

Heeft u last van een sportblessure, of wilt u graag sportadvies zodat u blessures kunt voorkomen? FysioXpert staat voor u klaar!

Sportfysiotherapie is voor iedereen. Of u nu een fanatiek sporter bent met jarenlange ervaring of net begint met sporten, blessures liggen helaas op de loer. De fysiotherapeuten van FysioXpert geven u graag advies om deze te voorkomen. Toch lukt dit niet altijd. Dankzij een herstelplan op maat gaan we aan de slag met bewegingstherapie om de pijn te verminderen. Ook krijgt u tips mee om zelf mee aan de slag te gaan. Zo kunt u binnen de kortste keren het sporten weer oppakken!

Specialisatie

Behandeling op maat

Onze sportfysiotherapeuten weten welke eisen sport aan uw lichaam stelt en kent uw sportieve motivatie. Dreigt deelname aan de Ronde van Noord-Holland of de halve marathon van Egmond in het water te vallen door een vervelende blessure? De sportfysiotherapeut doet gericht onderzoek en maakt een behandel- en oefenprogramma op maat. Dit programma is er op gericht u zo snel mogelijk weer in de sportschoenen te krijgen én mogelijke toekomstige blessures te voorkomen.

Kom langs

Maak een afspraak

Heeft u lichamelijke klachten of een blessure die u beperkt in uw dagelijkse leven? Maak een afspraak om van uw klachten af te komen! We ontvangen u graag in onze praktijk.

Neem contact op