Slide
Specialisatie

Manuele therapie

Ervaart u lichamelijke beperking tijdens het bewegen? Wij helpen uw klachten te verminderen door middel van manuele therapie. Tijdens de behandeling onderzoekt de manueel therapeut de oorzaak van uw pijnklachten en stellen we samen een behandelplan op maat op. Zo ervaart u snel pijnverlichting waardoor u uw dagelijkse taken weer op kunt pakken.

Specialisatie

Manuele therapie behandelt de volgende klachten

Onze manueel therapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten aan de wervelkolom en gewrichten in armen en benen. Manuele therapie richt zich op het wegnemen van klachten van pijn, die vaak gepaard gaan met het minder goed kunnen gebruiken van de gewrichten. Het kan ook voorkomen dat gewrichten een te grote beweeglijkheid hebben. Dit kan leiden tot instabiliteit en klachten. Onze manuele therapeut geeft u specifieke trainingsadviezen waardoor de gewrichten door middel van sterke spieren stabieler worden.

De meest voorkomende pijnklachten die wij behandelingen in onze praktijk zijn:

  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Schouderklachten
  • Knieklachten
Kom langs

Maak een afspraak

Heeft u lichamelijke klachten of een blessure die u beperkt in uw dagelijkse leven? Maak een afspraak om van uw klachten af te komen! We ontvangen u graag in onze praktijk.

Neem contact op