Slide
Zorgverzekering

Vergoedingen

In 2021 hebben wij met bijna alle zorgverzekeringen een overeenkomst. Met ONVZ hebben wij geen contract maar een betaalovereenkomst. Dat betekend dat wij de nota rechtstreeks bij ONVZ indienen voor u.

Voor de actuele vergoedingen en voorwaarden kunt u contact opnemen met uw zorgverzekering, of kijkt u op www.zorgvergoeding.com/consument

Vergoedingen

Vergoeding fysiotherapie

Basisverzekering

In de meeste gevallen wordt fysiotherapie niet vergoed vanuit uw basisverzekering. Er zijn een aantal uitzonderingen. Bijvoorbeeld als u jonger bent dan 18 jaar, een chronische aandoening heeft of artrose aan de knie of heup. Claudicatio klachten worden ook vanuit de basisverzekering vergoed.

Jonger dan 18 jaar?

Voor verzekerden jonger dan 18 jaar geldt dat ze recht hebben op vergoeding van 9 behandelingen (en eventueel 9 extra als behandeling niet voldoende helpt) vanuit de basisverzekering. Dit geldt per indicatie.

Aanvullend verzekeren

U kunt zich aanvullend verzekeren voor fysiotherapie. Fysiotherapeutische zorg die vanuit de aanvullende verzekering wordt vergoed, valt niet onder het verplicht eigen risico. Het aantal behandelingen dat de verzekeraar vergoedt, is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

De vergoeding voor fysiotherapie zit behoorlijk ingewikkeld in elkaar. Komt u er niet helemaal uit? Neem contact met ons op zodat we u kunnen informeren of adviseren.

Kom langs

Maak een afspraak

Heeft u lichamelijke klachten of een blessure die u beperkt in uw dagelijkse leven? Maak een afspraak om van uw klachten af te komen! We ontvangen u graag in onze praktijk.

Neem contact op