Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Heiloo of omgeving? Dan bent u bij FysioXpert aan het juiste adres. Heeft u klachten die in het dagelijks leven een belemmering vormen? Een blessure die maar niet herstelt of een overbelast gewricht? We ontvangen u graag in onze praktijk in Heiloo!

Best mogelijke zorg

In ons team werken verschillende fysiotherapeuten nauw met elkaar samen. Wij zijn experts in beweging en zijn erop gebrand om u van de juiste zorg te voorzien. We onderzoeken uw klachten en gaan op zoek naar de behandeling die het best bij u past.

Specialisaties

Naast algemene fysiotherapie zijn we onder andere gespecialiseerd in:

Praktijk in Heiloo

Onze moderne praktijk in Heiloo is voorzien van de nieuwste apparatuur die past bij de behandelingen die wij bieden. Al onze fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en opgenomen in het kwaliteitsregister. Als team hebben wij één missie: het bieden van de best mogelijke kwalitatieve zorg. Om u van de best mogelijke zorg te kunnen voorzien zijn we aangesloten bij diverse netwerken.

Wij zijn aangesloten bij het Netwerk Orthopedie. Hierin werken wij nauw samen met de orthopedisch chirurgen van Noordwest Ziekenhuisgroep (voorheen MCA).

In het Netwerk Oncologische Zorg van Noord-Kennemerland en kop van Noord-Holland werken gespecialiseerde fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, casemanagers, oncologisch verpleegkundigen en specialisten nauw samen om de patiënten de best mogelijke zorg te geven.

ClaudicatioNet is een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, oefen- en fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt.

In het CVA Netwerk Alkmaar werken eerstelijns behandelaars (fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten) samen om optimale zorg te verlenen aan patiënten die de gevolgen ondervinden na het doormaken van een CVA

.

FysioXpert in Heiloo

Voor fysiotherapie in Heiloo bent u bij ons in goede handen. FysioXpert is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Wij zijn gevestigd in het centrum van Heiloo en voorzien van voldoende parkeergelegenheid, ook voor mindervaliden. Bent u (tijdelijk) niet in staat om naar de praktijk te komen? Dan komt de fysiotherapeut graag bij u langs voor de behandeling.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op