Wilt u de kracht van uw spieren en gewrichten verbeteren en behouden op een verantwoorde manier? Dan is medische trainingstherapie de oplossing voor u! Bij FysioXpert in Heiloo bieden wij zowel overdag als ’s avonds trainingen aan in een kleine groep.

Medische Trainingstherapie

Wat is medische trainingstherapie?

Bij medische trainingstherapie gaat u samen met een van onze fysiotherapeuten trainen op een medisch verantwoorde manier. Het is geen fitness zoals u kent in een sportschool. Wij stellen een doelgericht plan op om de kracht van uw gewrichten en spieren te verbeteren en te behouden. Dit doen wij zowel met apparatuur als met zogenaamde vrije oefeningen. Hiermee verbeteren we uw bewegingspatronen en kunt u gaandeweg steeds meer uw spieren en gewrichten belasten.

De training

Tijdens de training wordt gekeken naar uw individuele doelstellingen. Deze doelstellingen stelt u samen met onze deskundige fysiotherapeut vast voordat u begint aan de therapie. Gedurende de trainingen wordt u begeleidt met de oefeningen zodat u deze juist uitvoert en we de kans op blessures en overbelasting kunnen beperken.

Medische trainingstherapie bij FysioXpert in Heiloo

Wat kunt u van de medische training bij ons verwachten?

  • Maximale aandacht van onze fysiotherapeut
  • Aandacht voor uw klachten en/of beperkingen
  • Een persoonlijk trainingsschema
  • Sporten in een kleine groep

Wilt u weten of deze training bij u past? Onze fysiotherapeuten adviseren u graag! Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

Neem contact op